MenuMENU

Apollo nam deel aan Zangersfestival Eibergen

underline10-03-2018
Apollo nam deel aan Zangersfestival Eibergen

Het mannenkoor ging zaterdag 10 maart met de bus naar Eibergen om deel te nemen aan het zangersfestival. Omdat het koor pas in de avond was geprogrammeerd werd eerst gestopt in Hengelo bij Restaurant Van der Valk. Veel koorleden hadden goede herinneringen aan deze plek vanwege het geweldige buffet dat daar werd genoten tijdens de koorreis naar Duitsland in 2015. Ook dit keer was het buffet weer prima verzorgd en lieten de heren het zich goed smaken.

Omstreeks 18:30 uur arriveerde de bus in Eibergen zodat het gezelschap ruim op tijd was voor het avondprogramma. Na het optreden van het Dierens Mannenkoor en het Mannenkoor Inter Nos uit Groenlo was het tijd voor Apollo om in te zingen en zich daarna om 20:45 op het podium in de "Oude Mattheus" te presenteren. Het koor stond zelfs eerder klaar dan de presentator verwachtte. Na zijn introductie lichtte Apollo-voorzitter Jos Sesink de te zingen werken toe voor het publiek en kon het optreden beginnen.

Het publiek reageerde enthousiast en Apollo is natuurlijk erg nieuwsgierig naar de bevindingen van de beoordelaar, die het koor binnenkort mag verwachten. Het koor kan daar vast nog zijn voordeel mee doen om de stukken die Apollo ook op 20 april a.s. gaat uitvoeren nog beter over het voetlicht te brengen.

De avond werd spetterend afgesloten met een fantastich optreden van het Koninklijk Nijmeegs Mannenkoor. Geweldig en voor ons een presentatie om van te dromen. Wie weet ... als we nog eens goed oefenen?

Om ongeveer half elf vertrok de bus weer richting Soest. Om 00:00 uur konden we de jarige penningmeester toezingen en om 00:30 uur arriveerden we tenslotte bij het Gildehuis in Soest.

 

 

 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo