MenuMENU

Geslaagde Bingo en loterij-avond bij Apollo

underline04-11-2018
Geslaagde Bingo en loterij-avond bij Apollo

Om 20:00 uur was het al een drukte van jewelste. Ja, veel zangers en vrienden van Apollo waren naar de Bingo gekomen, want je weet dat je nooit met lege handen naar huis gaat bij de mannen van Apollo. De koelkast of de vriezer kan weer gevuld worden als de prijzen eenmaal aan de man of vrouw zijn gebracht.

Helaas moest de vaste Bingo-master André om gezondheidsredenen verstek laten gaan, maar hij had geregeld dat voorzitter Jos zijn taak waarnam en hij had hem ook een aantal moppen gemaild. Ja, die moppen horen er nu eenmaal bij. Geassisteerd door Wim die de bingomachine draaide en Toon die het varken slachtte ging het in een vlot tempo  door de eerste twee rondes. Jos sloeg zich er prima doorheen en lardeerde het spel dus ook met een leuke mop en af en toe een grol.

Nadat er vier rondes waren gespeeld was het tijd voor de grote pauze waarin de loten konden worden gekocht. Ook daarmee kon je de nodige vleesprijzen winnen, enkele waardebonnen voor de gourmet of één van de vier tassen gevuld met lekkernijen. Het varken en de vleesprijzen kwamen allen van slagerij Van Asch, kwaliteit gegarandeerd dus.

Na deze pauze volgde de 'haas'-ronde: iedereen ging staan en moest gaan zitten als een van zijn of haar nummers werd genoemd. Degene die uiteindelijk als laatste nog stond kreeg het varkenshaasje, een zeer gewild onderdeel van het varken. Als laatste ronde volgde tenslotte de beenham, die in twee prijzen werd verdeeld. Elk voldoende voor een vriesvak vol heerlijk vlees. De beide winnaars waren dan ook zeer verguld met hun prijs. Leuk te vermelden dat de vrouw van slager Toon dit keer een van de twee gelukkigen was. Voor het eerst in de geschiedenis van de Bingo bij Apollo.

Na de Bingo was het tijd voor de loterij. Veel prijzen gingen in een vlot tempo naar de winnaars en zo kon de avond worden afgesloten met nog een laatste drankje. Ieder ging tevreden huiswaarts want ook degenen die niet zo veel hadden gewonnen vonden het toch een heel gezellige avond. Ja, en de penningmeester van het koor kan weer een leuk batig saldo inboeken. Volgend jaar zeker weer Bingo bij Apollo hoor!

 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo