MenuMENU

Nieuwe papierbus voor Mannenkoor Apollo

underline14-12-2015
Nieuwe papierbus voor Mannenkoor Apollo

Al jaren zamelen de mannen van het Soester Mannenkoor Apollo oud papier in. Jaarlijks halen zij zo rond de 200.000 kilo papier op. De grijze bus van Apollo was daarom in Soest geen onbekende. In vaste ploegen werken de mannen hun wijken af op vaste dagen en veel Soesters bewaren dan ook hun papier voor het koor. Van de opbrengst is Apollo dit jaar op concertreis geweest naar Soest in Duitsland. Naast het papier wordt de bus ook ingezet voor het vervoeren van de apparatuur van het Knollenkoor bij optredens.

De schrik bij de mannen was groot toen de bus er de brui aan gaf en vernieuwd moest worden. Hoe los je dat op? Apollo-bestuurslid Wim Tolboom stak zijn licht op bij Auto Smeeing. Directeur Robert Smeeing kwam de mannen van Apollo tegemoet en bood hen een zeer gunstig leasecontract aan voor een vervangende (zo goed als nieuwe) bus. Als tegenprestatie mocht hij er zijn reclame op zetten.

En de mannen van Apollo? Die zijn helemaal blij met deze prachtige bus. Op de foto ziet u de glunderende gezichten van de chauffeurs. Deze week kunt u hen door Soest zien rijden in de nieuwe bus.

Apollo is reuze blij met de inkomsten van het oud papier. Het koor kon er al veel extra’s mee doen. Mocht u Apollo ook willen steunen door uw oud papier aan het koor te geven, dan kunt u dat kenbaar maken per e-mail: info@apollo-soest.nl of per telefoon: 035-6020922.


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo