MenuMENU

Succesvol Korenfestival 3 juni 2017

underline05-06-2017
Succesvol Korenfestival 3 juni 2017

Het Soester Knollenkoor (dit jaar bestaan zij twaalfeneenhalf jaar!) organiseerde zaterdag 3 juni 2017 weer de korenmiddag in de tent van het Zomerfeest aan de Birkstraat te Soest. Het feest begon om 12:00 uur met een kleine regenbui maar het werd al snel weer droog en mooi weer.

Voorzitter Jos Sesink van het Soester Mannenkoor Apollo (waar het Knollenkoor deel van uitmaakt) verwelkomde de deelnemende koren: 't Ruime Sop uit Bussum, De Vechtse Parlevinkers uit Maarssen; De Blaerders uit Blaricum en natuurlijk ook de mannen van het Knollenkoor.

Dank van Apollo sprak hij direct uit naar de leden van de Plattelandgenotsknotsen die de tent en bijbehorende voorzieningen weer kostenloos ter beschikking stelden. Ook noemde hij de sponsoren die deze middag mede mogelijk maakten, te weten: Tuinadviescentrum ’t Vaarderhoogt; Kok Tuinmachines; Van den Broek - Cornelissen  Metaal BV; Eemland Diervoeders; Restaurant De Korte Duinen; Rijwielspecialist Jacco de Bruin; RETO Internetburo en het Soester Mannenkoor Apollo. 

In een eerste ronde zongen de koren hun liederen en merkbaar was in de tweede ronde dat zowel de koren als het aanwezige publiek warm gedraaid waren, want er werd zeer enthousiast (mee-)gezongen.

Kortom het werd weer bere-gezellig en om 16:45 uur kon Jos de deelnemers bedanken voor hun inzet. Hij deed dat met een tastbare herinnering voor in de prijzenkast van de koren en aan Timon Griffioen van de organisatie van het Zomerfeest overhandigde hij een kruik "Knollendrank", een kruidendrankje speciaal gemaakt voor het Knollenkoor.

Met alle koorleden samen werd als finale het "Klein café aan de haven" gezongen en er werd afgesloten met "We'll meet again". Want er komt zeker een vervolg en hoewel we niet precies weten wanneer we elkaar weerzien, het staat vast dat we elkaar weer zien!


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo