MenuMENU

Sint bezoekt de kleinkinderen van de Apollo mannen

underline22-11-2014
Sint bezoekt de kleinkinderen van de Apollo mannen

Zaterdag 22 november kwam de goede Sint ook even naar de kleinkinderen van Apollo. Om 10.00 uur zaten de kinderen kant en klaar in gespannen afwachting. De 2 Jantjes ('spreekstalmeester' Jan van Bakel en accordeonist Jan Roels) hielden de kinderen lekker bezig. Het was leuk te zien en te horen dat verschillende kinderen het lef hadden solo te zingen. Ja, daar kunnen veel opa's nog iets van leren!

Omstreeks kwart over tien verscheen de Sint met drie Pieten. Sint sprak de kinderen toe en liet eerst de oma's en toen de opa's Sinterklaasliederen zingen. Dat klonk beslist goed. Ook feliciteerde hij Daniël Roest, die juist die ochtend zijn zwemdiploma had gehaald. Piet wist hem zelfs over te halen om een korte demo te geven.

Toen het tijd werd voor de kadootjes was er toch een probleem: er waren alleen nep kado's. De slimme hoofdpiet belde snel de pakjespiet, die hem vertelde dat de cadeautjes in Museum Oud Soest waren. Dus alle kinderen in optocht naar het museum. Daar werden ze toch gevonden en dus kwam alles goed. Om 11:30 uur vertrok de Sint met zijn Pieten en konden de kinderen naar huis.


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo