MenuMENU

Apollo's slachtbingo-avond groot succes!

underline05-11-2017
Apollo's slachtbingo-avond groot succes!

Als je diepvriezer leeg raakt moet je bij Apollo zijn! Daarom kwamen 90 zangers met hun dames en ook de Vrienden van Apollo op zaterdagavond 4 november naar het Gildehuis. Een volle bak dus voor de organisatoren van de evenementencommissie. 

Bingomaster André Hagman noemde de nummers en had ook weer de nodige moppen meegebracht om de mensen tussendoor te vermaken en 'balspecialist' Wim Tolboom draaide aan de bingomolen. 'Apollo-slager' Toon Roest wist wel raad met het halve varken van de firma Van Asch (wat heeft die man toch lekker vlees!) en maakte er heerlijke prijspakketjes van. Hoofdprijzen waren natuurlijk weer de haas en de beenham. De barmannen Bert Hilhorst en Paul Huisman zorgden voor het drankje en Arie Postema ging rond met de hapjes. Wat wil je nog meer. Nadat alle bingorondes gespeeld waren kregen alle aanwezigen die nog geen prijs hadden de keus uit een kleine rookworst, een leverworst of gehaktbal. Niemand hoefde dus met lege handen naar huis.

Toen werd het tijd voor de loterij, ook een vast onderdeel van de bingo-avond. Veel vleesprijzen, gourmetwaardebonnen en mandjes met leuke of lekkere cadeautjes waren te winnen. Nou en dat gebeurde ook. Een enkeling moest zelfs even zijn aanhanger ophalen werd er gesmiespeld.

Na afloop was er nog de mogelijkheid voor nazit en ook dat werd weer gezellig. Tot volgend jaar maar weer?


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo