MenuMENU

Soester Knollenkoor Apollo

underline
Soester Knollenkoor Apollo

Een deel van de leden van het Soester Mannenkoor Apollo verzorgt optredens onder de naam Soester Knollenkoor Apollo. Zij zingen onder andere het levenslied, meezingers, luisterliederen en ook het Nederlandstalige zeemanslied.

Inmiddels kan dit koor zich in een grote populariteit verheugen en hebben de "Soester Knollen" al veel succesvolle optredens achter de rug in de grote regio en zelfs ook buiten Nederland. Optredens werden verzorgd in Engeland (2010) en in Duitsland (2015).

Het koor repeteert eenmaal per twee weken, op de woensdagavond van de even weken, in het gebouw van de P.V. Soest, Oostergracht 46, Soest.

Informatie over optredens:

Nadere informatie omtrent beschikbaarheid, tarieven en voorwaarden kunt u verkrijgen bij het secretariaat van Apollo: Postbus 25, 3760 AA Soest, telefoon 06-15496758 of door middel van het contactformulier.

Het Knollenkoor treedt elk jaar maximaal drie keer belangeloos op voor een instelling of vereniging met een sociale en/of culturele doelstelling. Als u daarvoor in aanmerking wilt komen, kunt u een beargumenteerd verzoek indienen bij het bestuur van Apollo (zie contactgegevens hierboven).

note

Audiospeler

Luister naar: Morning Has Broken. (0:41) Bekijk de cd hier

Soester Mannenkoor Apollo