MenuMENU

Toegangskaarten bestellen

underline
Toegangskaarten bestellen

Ons Voorjaarsconcert wordt op zondagmiddag 23 april 2023 gegeven in de kerkzaal van Cultureel Centrum De Rank, Soesterbergsestraat 18 te Soest. Aanvang 15:00 uur, zaal open 14:30 uur. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Naast het mannenkoor zullen twee solisten van 'Opera per Tutti' aantreden: Mylou Mazali (mezzosopraan) en Jan-Willem Schaafsma (tenor). Zij zullen te horen zijn als solist, in duetvorm en samen met het koor.

Het programma omvat zowel delen uit opera (La Traviata, Carmen, Il Trovatore, Die Zauberflöte, Nabucco, De Parelvissers, L'Elisir d'Amour, Candide en Fidelio) als ook enkele stukken uit operette (Die Maske in Blau, Die Lustige Witwe en Das Land des Lächelns). 

U kunt de kaarten voor dit concert via ons contactformulier bestellen. Wilt u daarin het volgende vermelden: uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal gewenste kaarten. 

Na het plaatsen van uw bestelling en een bevestiging van ontvangst onzerzijds kunt u het geld overmaken onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten op de volgende rekening:
NL63 INGB 0001 4880 30 t.n.v Mannenkoort Apollo Soest

Als uw betaling bij ons is binnengekomen ontvangt u daarvan bericht en leggen wij uw kaarten op 23 april klaar bij de ingang van de kerkzaal van De Rank. Binnen Soest kunnen we ze u van tevoren bezorgen.

Telefonisch bestellen kan ook. Zie het telefoonnummer op het bijgaande affiche.

Soester Mannenkoor Apollo