MenuMENU

Terugblik Korenmiddag Zomerfeest 19 mei 2018

underline21-05-2018
Terugblik Korenmiddag Zomerfeest 19 mei 2018

Zaterdagmiddag begon wat rustig, de koren hadden duidelijk concurrentie van de tv-uitzending van het huwelijk van de Britse Prins Harry en zijn Meghan. Maar ... zo rond de klok van drie werd het toch lekker druk in de tent aan de Birkstraat. De koren die er allemaal al een sessie op hadden zitten waren goed ingezongen en maakten er in de tweede ronde een groot feest van. De Shantyzangers uit Ede, het Vissersvrouwenkoor De Schellevissen uit Almelo, Shantykoor De Driemasters uit Driebergen en natuurlijk ook het Soester Knollenkoor Apollo lieten zich van hun beste kant zien en zo kon het publiek genieten van prachtige optredens. Vooral De Schellevissen maakten duidelijk dat ze heel goed mee konden in het geheel met de drie mannenkoren. Fantastisch vond het publiek hun optreden. Bij de laatste sessie van het Knollenkoor barstte het feest echt los en werd er polonaise gelopen, waarbij nog maar weinigen bleven zitten, wat een feest.

Om 17.00 uur sprak de Apollo-voorzitter Jos Sesink zijn dank uit aan de koren en de organisatoren van het Zomerfeest. Als afsluiting zongen allen het "Kleine café aan de haven" en als laatste "We'll meet again".

De organisatoren toonden zich heel blij met het succes en alle koren zouden zo weer komen als ze worden uitgenodigd. Dus: wat wil je nog meer, op naar volgend jaar!!

 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo