MenuMENU

Bestuur Apollo dankt zijn vrijwilligers

underline14-10-2018
Bestuur Apollo dankt zijn vrijwilligers

"Onze vrijwilligers zijn de mensen, de radertjes in het geheel van de koren van Apollo, die werken voor niks, maar niet voor niets: want zij maken het verschil!", zo typeerde voorzitter Jos Sesink de aanwezigen tijdens een gezellige bijeenkomst op zondag 14 poktober jl. "Het Soester Mannenkoor Apollo telt 82 leden en voor de beide koren zijn 63 mannen en vrouwen actief als vrijwilliger, welke vereniging in Soest haalt zo'n hoog percentage vrijwilligers? ", vroeg hij zich trots af. 

De week van de vrijwilliger was voor het bestuur van Apollo de aanleiding om zijn vrijwilligers eens flink te verwennen. Gekleed in de oorspronkelijke outfit van het Knollenkoor serveerden de bestuursleden de gasten drankjes en daarbij zorgden de DJ´s Willy en Rick voor gezellige muziek. Omstreeks 18 uur werd het sein gegeven dat men kon genieten van het overheerlijke Chinees-Indisch buffet, verzorgd door de medewerkers van Slagerij Van Asch. 

Het werd op deze manier een hele gezellige middag en het bestuur kon veel complimenten en bedankjes in ontvangst nemen van de aanwezigen. 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo