MenuMENU

Opening Jubileumjaar met regen van oorkondes

underline03-04-2022
Opening Jubileumjaar met regen van oorkondes

Zondag 3 april 2022 hield Apollo een gezellige samenkomst voor de leden en hun partners om stil te staan bij de (door de lock-down verlate) start van het Jubileumjaar 2022 waarin het koor zijn 100-jarig bestaan op 14 september hoopt te vieren.

Voor deze bijeenkomst was ook de Beschermheer van het koor Burgemeester Rob Metz uitgenodigd. Samen met voorzitter Jos Sesink reikte hij een aantal oorkondes uit aan de zangers die een jubileum hadden te vieren. Voor de partners van deze mannen was er ook een boeket bloemen.

Voor 10 jaar lidmaatschap waren dat: Koert Adam, Henk de Bruin, Gerard van den Deijssel, Paul Huisman, Harry Klok en Henk Pronk.

25 Jaar lid waren Douwe Hellinga en Jaap Westerink. Zij kregen bij hun oorkonde ook nog de zilveren jubileumspeld. Jan van Bakel was ook 25 jaar bij het koor, maar hij kon door andere verplichtingen helaas niet aanwezig zijn..

Voor 40 jaar lidmaatschap tekenden Ben van den Deijssel en Jos Sesink, zij kregen bij de oorkonde een gouden jubileumspeld.

Baas boven baas was Ton Roest, hij ontving de oorkonde omdat hij op 1 januari 2022 55 jaar lid was.

Na deze uitreiking werd vice-voorzitter Bert Hilhorst nog even in het zonnetje gezet want de ledenvergadering van Apollo had besloten hem tot Lid van Verdienste uit te roepen.

Daarna was er volop de gelegenheid om bij te praten onder het genot van een drankje en hapje. Rond half 5 kwam ook nog even de 'broer' van de voorzitter om de aanwezigen op te vrolijken na de enigszins deprimerende periode van Corona-beperkingen.

Alle aanwezigen hebben deze middag genoten en zijn klaar voor het feestjaar!

Foto: Jaap van de Broek


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo