MenuMENU

In memoriam Ko de Bruin

underline14-04-2022
In memoriam Ko de Bruin

Temidden van de euforie over ons Jubileumjaar bereikte ons vanmorgen het droeve bericht dat onze zangvriend Ko de Bruin is overleden. Ko was met zijn mooie diepe stemgeluid een kenmerkend lid van onze baspartij. In hem verliezen we een trouw, enthousiast en actief lid van Apollo. Zingen en muziek was zijn grote passie. Al zijn Facebook-vrienden kregen met regelmaat van hem prachtige video's met de mooiste muziek toegestuurd. Daarbij ook veel opnames van ons Mannenkoor en het Knollenkoor.

Ko was jarenlang actief in de muziekcommisse en daarnaast beheerde hij het archief met foto- en videomateriaal van de beide koren. Veel werk heeft hij verzet met het digitaliseren van de foto- en plakboeken over 100 jaar Apollo. Daarvoor zijn wij hem veel dank verschuldigd en daardoor zullen wij ons hem nog lang herinneren. Jammer dat hij het echte jubileum niet meer mag meemaken.

Op deze plaats gaan onze gedachten in het bijzonder uit naar zijn vrouw Gea en zijn kinderen en kleinkinderen. Het zal niet meevallen om zonder deze markante persoonlijkheid verder te moeten leven. We wensen hen sterkte en hopen dat zij nog heel lang mooie herinneringen aan hun man, vader en opa zullen blijven koesteren. Namens alle Apollo-mannen van harte ons welgemeende medeleven!

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo