MenuMENU

Apollo nieuwjaarsbijeenkomst 2023

underline06-01-2023
Apollo nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Op donderdag 5 januari kwamen de zangers van Apollo met hun partners en een aantal Vrienden van Apollo bijeen om het jaar te openen.

Voorzitter Jos Sesink blikte trots terug op alle activiteiten van het jubileumjaar en maakte enkele plannen voor 2023 bekend. Het bestuur greep tevens de gelegenheid aan om zanger Gert de Bruijn een oorkonde met bloemen uit te reiken vanwege zijn 10-jarig lidmaatschap. Gerrit Hurenkamp kreeg een oorkonde bij zijn afscheid als koorzanger na 38 jaar lid te zijn geweest. Helaas moet hij om leeftijd en conditie afhaken. Gerrit zong naast het mannenkoor ook in het Knollenkoor en is een verwoed papierverzamelaar, daar gaat hij overigens nog wel mee door. Met zijn mondharmonicca en panfluit leukte hij menig lied op, met name in de bus op koorreis en bij optredens in zorgcentra.

Zanger Joop Piekema vroeg nog even aandacht voor het feit dat hij gedurende 45 jaar als koorzanger actief is. Daarvan zingt hij 20 jaar bij Apollo. (Dus nog 5 jaar voor je oorkonde Joop!)

Na deze officiële momenten werd het nog een poosje gezellig met een drankje en een hapje. Apollo heeft er weer veel zin in. Soest en omgeving gaat ook dit jaar zeker weer van de beide koren horen!


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo