MenuMENU

In memoriam Wim Hilhorst

underline16-05-2023
In memoriam Wim Hilhorst

Woensdag 10 mei ontvingen wij het bericht dat onze zangvriend Wim Hilhorst was overleden. Wij wisten dat dit zou kunnen gebeuren, maar toch kwam het bericht onverwacht snel.

Wim werd samen met zijn broer Bert lid van Apollo in november 2008. Hij zong zijn partij mee bij de bassen en bleek al gauw een enthousiast lid van het mannenkoor. Later sloot hij zich ook aan bij het Knollenkoor. Hij had veel contacten met de mannen in het koor, maar was geen man voor commissies of bestuurstaken. Ondanks dat was hij zeer betrokken bij de vereniging. Hij liet zijn mening wel horen in vergaderingen. Als het nodig was kon je altijd een beroep op Wim doen. Zo was hij actief in de groep die het podium bouwde voor concerten, werkte hij mee met het inzamelen van oud papier en deed hij mee aan het bakken van de oliebollen. Wim, we gaan je missen en zullen je niet licht vergeten!

Het is achteraf gezien heel fijn dat hij op 23 april jongstleden nog kon deelnemen aan het voorjaarsconcert in De Rank. Er werd zelfs even gedacht dat het mogelijk de laatste keer was dat hij zou kunnen meezingen. Het was een grote verrassing voor hem dat al zijn kinderen naar het concert waren gekomen.

Wij wensen zijn vrouw Ria, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke dagen en in de komende tijd waarin zij zullen moeten wennen aan de lege plek die hij achter laat.

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo