MenuMENU

Knollen bij de Warme Witte Winter Weken 2014

underline22-11-2014
Knollen bij de Warme Witte Winter Weken 2014

Zaterdag 22 november en zondag 21 december stonden ze weer op het podium bij 't Vaarderhoogt: de mannen van het Soester Knollenkoor Apollo. Ruim voordat het koor begon te zingen was er al een grote schare verwachtingsvol publiek aanwezig, dit tot groot genoegen van de zangers.

Of het nu kwam door het optreden bij Cor en Nel (50 jaar getrouwd) de avond ervoor, de nieuwe drummer, de goede concentratie van de koorleden, het accordeonspel van Jan, we weten het niet, maar het werd een geweldige middag met goede kwaliteit zang en enthousiast publiek. Laten we het er maar op houden dat het een combinatie was van alle genoemde factoren. De Zuiderzeeballade werd op 22 november voorgezongen door Toon Roest (als opa) en Jos Sesink (als kleinzoon) en op verzoek van het publiek werd de Woonboot van stal gehaald met Jos als solist. Jan van Luytelaar speelde deze middag met verve de klok van Arnemuiden en op het Brabantse wasbord. Ook de Sinterklaas-medleys sloegen goed aan. Het koor werd deze middag op de achtergrond zelfs begeleid door een groepje 'Backing Vocals', waarvan we verwachten dat het niet lang meer zal duren of ze treden ook toe tot de Knollen. Op 21 december werd de kleinzoon in ´De Zuiderzee Ballade´ gezongen door de echte kleinzoon van opa Toon.

PS:   De ´Backing Vocals´ hebben zich inderdaad aangemeld als Knollenkoorlid. Benieuwd naar de identiteit van de backing vocals? Kijk dan naar het bericht van 21 november 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo