MenuMENU

Kerstconcerten 2017

underline29-11-2017
Kerstconcerten 2017

"In het jubileumjaar van het 95-jaar jonge Soester Mannenkoor Apollo moet een kerstconcert natuurlijk wel speciaal zijn!"

Zo moeten de muziekcommissie en de dirigent van Apollo hebben gedacht bij het opstellen van het programma voor de kerstconcerten op donderdag 14 en vrijdag 15 december 2017 in de Open Hof te Soest. Het is een programma geworden met de hoogtepunten uit de kerstconcerten van de afgelopen vijf jaar.

Naast het koor, onder leiding van dirigent Hans van Rutten en begeleid door de vaste pianist Marius van der Kuijl, werken Henk Veldman op het orgel en de Baarnse bas/bariton Wim Stolp als solist mee. Als verrassing treedt een project dameskoor op, bestaande uit dames van de Apollozangers en enkele vriendinnen van het koor. Zij zullen de 'engelenstemmen' in het prachtige lied 'Transeamus' vertolken. Zoals gebruikelijk is er in het programma ook ruimte voor samenzang met het publiek.

Klik hier voor het programma-overzicht.

Kaarten zijn te koop bij de leden van Apollo, per e-mail via  info@apollo-soest.nl  maar ook te bestellen via het contactformulier op deze website. Per telefoon kan ook via 06-21292111

 

 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo