MenuMENU

Soester Knollenkoor Apollo

underline
Soester Knollenkoor Apollo

Het Soester Knollenkoor is opgericht op 27 januari 2005 als onderdeel van het Soester Mannenkoor Apollo. Het koor verzorgt optredens onder de naam Soester Knollenkoor Apollo. Zij zingen onder andere het levenslied, meezingers, luisterliederen en het Nederlandstalige zeemanslied.

Inmiddels kan dit koor zich in een grote populariteit verheugen en hebben de "Soester Knollen" al veel succesvolle optredens achter de rug in de grote regio en zelfs ook buiten Nederland. Optredens werden verzorgd in Engeland (2010) en in Duitsland (2015, 2017 en 2019).

Het koor repeteert eenmaal per twee weken, op de woensdagavond van de even weken, in het gebouw van de P.V. Soest, Oostergracht 46, Soest.

Informatie over optredens:

Nadere informatie omtrent beschikbaarheid, tarieven en voorwaarden kunt u verkrijgen via info@apollo-soest.nl of door middel van het contactformulier.

Het Knollenkoor treedt elk jaar maximaal drie keer belangeloos op voor instellingen of verenigingen met een sociale en/of culturele doelstelling. Als uw vereniging of instelling daarvoor in aanmerking wil komen, kunt u een beargumenteerd verzoek indienen bij het bestuur van Apollo (zie e-mailadres hierboven).

note

Audiospeler

Luister naar: Morning Has Broken. (0:41) Bekijk de cd hier

Soester Mannenkoor Apollo