MenuMENU

Lid worden?

underline
Lid worden?

Heb je er altijd al van gedroomd om eens in zo'n koor als Apollo mee te zingen of wil je het gewoon eens proberen? Meld je dan aan om een of meer repetities vrijblijvend mee te doen. 

Kom in dat geval op de donderdag om 20:00 uur naar het Gildehuis aan de Steenhoffstraat 46-B in Soest. Dat is aan de achterzijde van Museum Oud Soest. Nieuwe leden voelen zich bij ons snel thuis, dus wat let je? 

In principe is koorzangervaring niet vereist, maar voor mannen van 70 jaar en ouder geldt echter dat bij aanmelding sprake dient te zijn van recente ervaring met zingen in een koor. In het kader van vernieuwing en verjonging hanteren we een bovengrens voor toelating van 75 jaar. 

Vind je de drempel om zomaar te komen hoog? Er is altijd iemand van ons bereid je op te halen. Vul in dat geval het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan contact op.

Wat kost het lidmaatschap? De contributie bedraagt 15 euro per maand. De koorkleding krijg je in bruikleen van het koor, daarvoor betaal je 150 euro borgstelling, die je na drie jaar onafgebroken lidmaatschap terug krijgt.

Graag tot ziens!

Contactformulier

* Alle velden zijn verplicht.

Soester Mannenkoor Apollo