MenuMENU

Lid worden?

underline
Lid worden?

Heb je er altijd al van gedroomd om eens in zo'n koor als Apollo mee te zingen of wil je het gewoon eens proberen? Meld je dan aan om een of meer repetities vrijblijvend mee te doen. Koorleden van Apollo mogen ook in het Knollenkoor zingen, maar als nieuw lid mag je nu ook alleen in het Knollenkoor komen zingen. Zie ook onze flyer voor ledenwerving.

Kom dan voor het mannenkoor op een donderdag om 20:00 uur naar het Gildehuis aan de Steenhoffstraat 46-B in Soest. Dat is aan de achterzijde van Museum Oud Soest.

Voor het Knollenkoor kun je komen op de woensdagavond in de week met een even weeknummer om 20:00 uur naar de zaal van P.V. Soest, Oostergracht 46, Soest.

Nieuwe leden voelen zich bij ons snel thuis, dus wat let je? In principe is koorzangervaring niet vereist. We stellen geen eisen op het gebied van muziek kunnen lezen of ervaring met koorzang, belangrijker is enthousiasme voor zingen in een koor. Als maximum leeftijd voor toelating hanteren wij 75 jaar.

Vind je de drempel om zomaar te komen hoog? Er is altijd iemand van ons bereid je op te halen. Vul in dat geval het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan contact op.

Het contactformulier kun je ook gebruiken als je eerst meer wilt weten. Een e-mail sturen kan ook naar info@apollo-soest.nl

Wat kost het lidmaatschap? De contributie bedraagt 20 euro per maand. De koorkleding krijg je in bruikleen van het koor. Voor het kostuum van het mannenkoor rekenen we 150 euro borgstelling, die je na drie jaar onafgebroken lidmaatschap terugkrijgt. Voor de kleding van het Soester Knollenkoor geldt geen eigen bijdrage.

Graag tot ziens!

Contactformulier

* Alle velden zijn verplicht.

Soester Mannenkoor Apollo