MenuMENU

Ontdek je stem: bij een van onze repetities

underline
Ontdek je stem: bij een van onze repetities

Het Soester Knollenkoor (net als het Soester Mannenkoor) probeert mannen te interesseren voor koorzang. Helaas vinden veel mannen van zichzelf dat zij niet kunnen zingen, maar dat blijkt in de praktijk echt niet zo te zijn. Apollo heeft de ervaring opgedaan dat zingen zelfs uitermate goed is voor de mens, het heeft een positief effect op de geestelijke gezondheid zoals ook is gebleken uit diverse onderzoeken.

Als je interesse hebt om eens mee te zingen met het Knollenkoor, dan kun je een of twee keer meedoen aan een repetitie. Deze worden gehouden op de woensdagavond eenmaal per twee weken (op de woensdag van een week met een even weeknummer) in de zaal van PV Soest aan de Oostergracht 46 te Soest (dat is achter het BP-station aan de Koningsweg). De repetities beginnen om 20:00 uur en duren tot 22:00 uur. Na afloop is er dan nog een uurtje gezelligheid met een hapje en een drankje. Ter kennismaking deelnemen aan deze repetities is gratis en vrijblijvend.

Wil je eerst meer informatie, mail dan je vraag naar het mailadres onderaan deze pagina.

Wil je een of twee keer op proef meedoen, geef je dan op via het contactformulier op deze website. Je mag ook vrienden of familieleden meenemen. Dat moeten uiteraard wel mannen zijn. Gewoon de betreffende woensdagavond naar de repetitielocatie komen is ook prima.

Soester Mannenkoor Apollo