MenuMENU

Concerten Apollo in samenwerking met 'Opera per Tutti'

underline23-02-2023
Concerten Apollo in samenwerking met 'Opera per Tutti'

In het kader van een afscheidstournee van de Baarnse zangeres Mylou Mazali geeft het Mannenkoor Apollo twee concerten in april 2023. Allereerst op donderdagavond 20 april in de Vondelkerk te Amsterdam en daarna op zondagmiddag 23 april in De Rank te Soest. Naast Mylou werkt ook mee de tenor Jan-Willem Schaafsma.

Mylou is de initiatiefnemer van 'Opera per Tutti' dat operamuziek meer toegankelijk wil maken voor alle Nederlanders. Voor de vaste bezoekers van de Apollo-concerten is zij zeker geen onbekende, meermalen trad zij als soliste op met ons koor. Op bijgaande foto is zij te zien bij het concert in mei 2016 met dirigent Hans van Rutten en pianist Marius van der Kuijl.  

Het programma van het te geven concert omvat zowel delen uit opera (La Traviata, Carmen, Il Trovatore, Die Zauberflöte, Nabucco, De Parelvissers, L'Elisir d'Amour, Candide en Fidelio) als ook enkele uit operette (Die Maske in Blau, Die Lustige Witwe en Das Land des Lächelns). Kaarten voor het concert in Soest kunt u kopen bij de zangers van Apollo, telefonisch op 06-22966927 of op deze website bij 'Optredens' en 'Toegangskaarten bestellen'. 

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo