MenuMENU

Gezellige start van 2019 voor Apollo

underline15-01-2019
Gezellige start van 2019 voor Apollo

Donderdag 3 januari 2019 werd het nieuwe jaar feestelijk ingezet door het mannenkoor Apollo. Ook de 'Vrienden van Apollo' waren daarvoor uitgenodigd.

Om even na acht uur kon voorzitter Jos een toost uitbrengen op het koor en ieders gezondheid. Naast een terugblik op 2018 en een vooruitblik op 2019 kon hij een aantal mannen huldigen. Henk Jullens, 40 jaar lid (foto); Wim van Soest 25 jaar lid en Bert en Wim Hilhorst, beiden 10 jaar lid. UIteraard werden hun dames ook verwend met een mooi boeket bloemen.

Voorzitter Jos had hem al aangekondigd en zo rond half 10 kwam dan ook de heer Van Kampen van het "Groot Utrechts Koffieboeren Gilde" om de heer Ton Roest in het zonnetje te zetten. Van Kampen stond allereerst stil bij hetgeen het Gilde allemaal doet, want er is wel veel aandacht voor koffieboeren in de derde wereldlanden, maar, zo zei hij, er is ook onderwaardering voor de koffieboer in Nederland. Daar zet het G.U.K.G. zich voor in. Ton stopte na 51 jaar met de koffieverzorging tijdens de repetities van het mannenkoor en daarom kreeg hij een duimpje met oorkonde als dank voor al zijn werk. UIteraard werd zijn opvolger, Ger van der Linden, door Van Kampen ook uitgenodigd toe te treden tot het G.U.K.G..

Het samenzijn was verder weer bere-gezellig met drankjes en hapjes en zo kon Apollo goedgemutst aan een nieuw zangjaar beginnen.

De bijgaande foto's zijn gemaakt door Joop Piekema.


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo