MenuMENU

Goed bezochte slachtbingo en loterij van Apollo

underline07-11-2015
Goed bezochte slachtbingo en loterij van Apollo

Zaterdagavond was het weer tijd voor de jaarlijkse Bingo-avond van Apollo. Al vroeg waren de gasten aanwezig en kon de voorzitter van de evenementencommissie een groot aantal gasten welkom heten. Hij sprak meteen een woord van dank uit aan Slagerij Van Asch voor het beschikbaar stellen van het halve varken, dat door onze Apollo-slager Toon Roest tot pakketjes vlees werd verwerkt. Ook dankte Wim Tuinadviescentrum 't Vaarderhoogt en Stichting De Paardenkamp voor hun bijdragen aan het prijzenpakket voor de loterij. Ook de dames die hadden geholpen met de voorbereidingen en de prijzen dankte hij.

Bingomaster André Hagman draaide weer als vanouds (met af en toe een mop tussendoor) en geassisteerd door Wim Tolboom. Het werd een spannende Bingo waarbij Edwin Aa en Agnes Sesink de ham mochten delen. Degenen die niets hadden gewonnen in de bingo kregen aan het slot een heerlijk stuk worst, zodat er niemand zonder prijs naar huis hoefde.

Daarna was het tijd voor de loterij. In een vlot tempo werden de loten getrokken en al snel waren velen voorzien van een of zelfs meer prijzen. Iedereen ging tevreden naar huis en beloofde volgend jaar zeker weer te komen. Het was een bijzonder gezellige avond in het Gildehuis.


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo