MenuMENU

Reünie van de koorreis september 2015

underline06-03-2016
Reünie van de koorreis september 2015

Zondag 6 maart kwamen om 16:00 uur 108 Apollomannen en hun partners bijeen in het Gildehuis om samen terug te blikken op de koorreis naar Soest in Duitsland die in september 2015 plaatsvond. Een videofilm van de reis die door de familie Van Soest was opgenomen en door Ko de Bruin bewerkt haalde weer vele mooie momenten terug getuige de vele "Oh ja's" die je kon horen. Daarna draaide een slideshow van alle ingezonden foto's, ook door Ko samengesteld.

De reiscommissie werd door de reisdeelnemers in het zonnetje gezet, de mannen ontvingen een wijngeschenk en hun dames een mooie bos bloemen. Helaas ontbraken twee commissieleden: Cor Rietkerk en Ben van den Deijssel. Cor is ons afgelopen jaar ontvallen en Ben was na een operatie nog niet sterk genoeg. Gelukkig waren wel hun dames aanwezig.

Na het aperitief werd genoten van een heerlijk buffet van "sauerkraut", boerenkool en hutspot, bereid en geserveerd door Slagerij van Asch. Allen hebben zich daar flink tegoed aan gedaan. En dan nu ... op naar een volgende reis? 


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo