MenuMENU

Gezellige afsluiting seizoen 2015-2016

underline02-07-2016
Gezellige afsluiting seizoen 2015-2016

Zaterdag 2 juli 2016 werd het koorseizoen van de mannen van Apollo afgesloten met een leuke fietstocht en aansluitend een barbecue. Rond de 50 deelnemers vertrokken in groepjes voor de tocht, die leidde via de Soester Engh naar de Palz en dan over de oude vliegbasis naar Soesterberg. Via Bosch en Duin en Den Dolder ging de tocht weer terug naar Soest langs het spoor en over het ecoduct, maar niet nadat eerst bij Den Dolder was gepauzeerd. Daar stond de welbekende bus van Apollo en werden de fietsers onthaald op een drankje (al dan niet met alcohol) en een appeltje voor de dorst.

Eenmaal aangekomen bij het Gildehuis, voegden zich nog een aantal mensen bij het gezelschap zodat de barbecue uiteindelijk werd genuttigd door ongeveer 80 personen. De evenementencommissie, versterkt met enkele dames voor de catering, had de zaak goed voorbereid en het vlees van Slagerij Van Asch was weer als vanouds zo lekker.

Dank aan de mannen van de evenementencommissie en de dames van de catering!

Na dit festijn ging een ieder een paar weken uitrusten of zelfs nog actiever zijn dan anders om op 25 augustus weer te komen repeteren.


Foto's

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo