MenuMENU

Kaartverkoop Kerstconcert 2023 is van start!

underline06-11-2023
Kaartverkoop Kerstconcert 2023 is van start!

Het Kerstconcert 2023 van Apollo is dit jaar weer als vanouds. Het mannenkoor heeft de Baarnse bariton Wim Stolp bereid gevonden mee te werken aan een schitterend programma dat wordt uitgevoerd op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2023 in Cultureel Centrum De Rank, Soesterbergsestraat 18 in Soest.

Het concert begint telkens om 20:00 uur en de zaal gaat om 19:30 uur open. In de pauze en na afloop kunt u iets gebruiken in de foyer van De Rank. Tijdens de nazit kunt u ook de zangers en begeleiders ontmoeten.

Het koor zingt onder andere de volgende liederen: Jingle Bells, Kerstdagen van toen, Santa Claus is coming to town, Good News, A holly jolly Christmas en It's a birthday. Samen met de solist: Listen to the angels, Mary's boychild en Cantique de Noël. De solist zal ook schitteren in het solo gezongen White Christmas.

Maar natuurlijk ontbreken niet de samenzang met het publiek, de kerstboodschap van de voorzitter, het Stille Nacht en Ere zij God. Kortom: het wordt weer een kerstuitvoering zoals u dat van Apollo gewend bent! Mocht u dat nooit eerder meegemaakt hebben, dan is het echt een aanrader.

Kaarten kunt u voor 7,50 euro bestellen via deze website of bij een van de leden van het koor. Bellen kan ook met de secretaris: Philip Parlevliet 06-22980063

Nieuwsoverzicht
Soester Mannenkoor Apollo